Salainen poliisi

Ala agentiksi. Pelaa pokeria.

Agenttiopisto

Kaikki mitä agentti tarvitsee pokerin lisäksi.

Agentin minikannettava

Teema: Laitteet

Minikannettavalla agentti toimii missä tahansa (ei kehittymättömissä maissa). Pokeri pyörii ja toimeksiannot juoksevat. Laitteet ovat kehittyneet käyttökelpoiselle tasolle.


Pokeritulojen verotus: ETA, muu maailma ja mafiapelit

Teema: Rahaliikenne

Verohallinto on julkaissut ohjeen pokeritulojen verotuksesta 6.10.2008. Salainen poliisi kommentoi ohjeen keskeisiä kohtia. Verottaja jättää virheellisesti huomiotta mafia- ja kotipelit. Nämä tiedot ovat välttämättömiä kaikille, jotka edes harkitsevat pelejä ulkomailla, olivatpa kyseessä netti-, kasino- tai jonkinlaiset kotipelit. Esimerkiksi venäläisen mafian vieraaksi lennätettävien pelaajien tulee huomioida vastikkeettomien saantojensa verotus!


Kaksoiskansalaisuus ja väärät passit

Teema: Agentin pakki

Kuten kaikki hyvin tietävät, salaiset agentit, palkkamurhaajat ja suuret talousrikolliset toimivat kaikki yhdellä yhteisellä tavalla: heillä on varastossa, mukanaan ja kätkössä useita passeja. Kerron tässä, mistä passeja saa laillisesti ja mitä ne osapuilleen maksavat. Lisäksi esitän julkisesti saatavana olevat tiedot passien väärentämisestä maallikoille soveltuvassa laajuudessa. Tiedot pohjautuvat salaisen poliisin tiedotusosaston arkistoon, eli kaikki on julkista tietoa.


Offshore-yhtiöiden käyttö

Teema: Rahaliikenne

Suuri osa maailman yritystoiminnasta on järjestetty osin tai kokonaan offshore-yhtiöiden kautta. Tällöin yhtiö perustetaan niin sanottuun veroparatiisiin ja hoidetaan liiketoiminta tämän yhtiön kautta joko veroparatiisissa tai sen ulkopuolella.


Viestinnän seuranta ja siltä suojautuminen

Teema: Agentin pakki

Kaikkea viestintää voidaan seurata ja tallentaa. Jotkut eivät halua viestintäänsä seurattavan aktiivisesti. Tähän on keinonsa, joita jokainen agentti voi kokeilla laillisiin tarkoituksiinsa täysin laillisesti.


Matkapuhelimen seurannan estäminen

Teema: Agentin pakki

Missään nimessä ei koskaan pidä käyttää omaa matkapuhelinta, jossa on joskus — ikinä! — käyttänyt omaa nimelleen merkittyä matkapuhelinliittymää. Myöskään kavereiden, tuttavien ja sukulaisten puhelimia ei voi käyttää. Puhelimen tulee olla sellainen, että mikään jälki ei johda omaan henkilöön.


Auton käyttö

Teema: Agentin pakki

Salaisen agentin perustoimia kenttäolosuhteissa on auton käyttö. Useimmiten agentti käyttää omaa, viraston hankkimaa autoa. Harvoin annetaan valtuudet käyttää vierasta autoa. Artikkelissa kerrotaan, miten vieras auto hankitaan ja miten sitä käytetään.


Miten sveitsiläinen pankkitili avataan

Teema: Rahaliikenne

On kysytty, miten hankitaan sveitsiläinen pankkitili. Poliisin päivystävä partio vastaa kysymykseen. Ensin on kuitenkin huomautettava, että sveitsiläinen pankkitili ei enää nykyään ole sitä mitä se oli joskus sata tai 50 vuotta sitten. Sveitsi on kuitenkin turvallinen maa säilöä vararahaa maailmanlaajuisten kriisien varalta.