Salainen poliisi

Ala agentiksi. Pelaa pokeria.

Salaisen poliisin bonukset

Mitä jokaisen agentin tulee tietää pokerihuoneista

Agentin tulee perehtyä huolella netin pokerihuonetarjontaan. Pokerihuoneita riittää joka sormelle kymmenittäin, ja niitä kannattaa rauhassa kokeilla ja etsiä itselle parhaat ja sopivimmat pelipaikat. Agentin taitoihin kuuluu online-pokeritarjonnan tuntemus ja joustava luoviminen parhaiden pöytien ja turnausten perässä.

Pokerihuoneet eli "saitit" toimivat joko itsenäisesti, jonkin ison pokeriverkon torppareina tai huone voi johtaa pientä verkkoa. Pokeriverkkojen ja -saittien suuruutta, pelaajamäärää ja pelivalikoimaa voi tarkastella www.pokerscout.com -sivustolla.

Salaisen poliisin kautta saat parhaat bonusdiilit kaikkiin keskeisiin pokerihuoneisiin ja -verkkoihin.

Siirry valitsemallesi pokerihuoneelle Salaisen poliisin linkkien kautta ja käytä bonuskoodia, jos sellainen on annettu. Tyhjennä ensin varmuuden vuoksi internet-selaimesi välimuisti ja evästeet.


Bodog Poker

Bodog Poker on Bodog-vedonlyöntisivuston oma pokerihuone. Bodog ei kuulu mihinkään verkkoon, joten saitin pelaajamäärät ovat pienempiä kuin useimmissa muissa Salaisen poliisin suosittelemissa pelipaikoissa. Bodogin tapauksessa tämä on hyvä asia, koska saitti harrastaa multi table -turnauksissa poikkeuksellisen anteliaita takuupotteja, joissa on tyypillisesti 20% overlayta eli Bodogin tarjoamaa ylimääräistä kuollutta rahaa. Parhaillaan käynnissä olevissa WSOP-satelliiteissa on parhaimmillaan 50% overlayta. Bodogin vedonlyöntitausta tuo myös käteispöytiin ja sit & go -turnauksiin de facto kuollutta rahaa kokemattomien ja paistikkaiden untuvikko-urheiluvedonlyöjien muodossa. Saitilta löytyy Ongamen ohella netin pehmeimmät sittarit.


Ongame Network: Eurobet, RedKings ja Bestpoker

Ruotsalaisten alkuun panema Ongame-verkko kasvaa hyvää vauhtia. Verkon pelaajamäärät ovat samaa luokkaa iPokerin ja Party Pokerin kanssa. Ongame voi olla parhaimmillaan psykedeelinen, sekä kokemuksellisesti että rahallisesti tuottoisa kokemus. Dysfunktionaaliseen softaan totuttelu avaa pääsyn maailmaan, jossa pokerin logiikka pakenee taivaanrannalle ja neliväripakka laajenee useiden pelaajien mielessä 12- tai jopa 16-väriseksi pakaksi! Jos agentti pysyy kiinni järjessään ja pokerin todellisuudessa, rahantuloa ei käytännössä voi estää.


Betfair Poker

Betfair Poker on pirteä ja kasvuhakuinen pokerihuone, joka toimii ison vedonlyöntipörssin yhteydessä. Pienehkön itsenäisen vedonlyöntisaitin yhteys pokerihuoneeseen on useaan kertaan todettu poliisiakatemian tutkimuksissa poikkeuksellisen hedelmälliseksi toimintakentäksi kassaa kartuttavalle agentille, eikä Betfair tee tästä ns. Hewittin säännöstä poikkeusta. Vedonlyöjien isosta poolista valuu paisteja pokeripuolelle hassaamaan rahansa agentin taskuun, mutta saitin pienuus pitää loitolla 15-tablettavat conehead-TAGit "pelimiehet". Saitin houkuttelevuutta lisäävät hyvät promot ja yksinoikeudella järjestettävät WSOPE-satelliitit.


iPoker Network: VC Poker ja Paddy Power Poker

iPoker on eräs nopeimmin kasvavista pokeriverkoista. Se on melko vastikään noussut keskitason harmaasta massasta kolmanneksi suurimmaksi pelipaikaksi heti PokerStarsin ja FullTiltin jälkeen, ja uusien pelaajien virta on tuonut verkkoon verevyyttä sekä tekemisen meininkiä. iPokerin parasta antia ovat ranskalaiset ja italialaiset totaalitunarit, joilta irtoaa päivästä toiseen fyffeä agentin kassan vahvistukseksi. Alempien limiittien PLO-pöydät ovat pehmeitä ja NL texas heads up -sittarit helppoa kauraa kaksinkamppailun jalossa taidossa harjaantuneelle agentille. Kuiviakin pelejä ja kovia pelimiehiä verkosta löytyy, joten pelin valintaan ja helppoa rahaa haistavaan klyyvariin on syytä panostaa.


Merge Network: CarbonPoker

Merge Network on yksi netin virkeimmistä pienistä verkoista. Pienuuden haittapuolena on suppea peli- ja pöytävalikoima, mutta vaa’an toisessa päässä painaa paikoin todella kalaiset ja pehmeät pelit. Mergen pelit tallaavat varsin omalaatuisia polkuja syrjässä valtavirtasaittien trendeistä. Jos vakiverkkosi pelit alkavat tuntua turhan kuivilta ja kilpailu kovalta, vierailu CarbonPokerissa saatta toimia sekä henkisenä hermolomana että taloudellisesti lukratiivisena syrjähyppynä. Lisäksi softassa on tukku hauskoja ja piristäviä jippoja.


IPN/Boss Network: PokerHeaven

Boss eli nyttemmin nimensä International Poker Networkiksi (IPN) muuttanut pokeriverkko on tullut kuuluisaksi Välimeren maista tulevista tulisieluisista pelaajistaan. Villeimmät karvakäsien kurmotusjuhlat ovat enää muisto salaisen poliisin irstaissa päiväunissa, ja verkon pelit ovat tiukentuneet mm. turkkilaisbannin sekä IPN- ja B2B -verkkojen yhteistyön johdosta. Boss tarjoaa silti edelleen verrattain iisit pelit perusopintojakin suorittaville agenttikokelaille, edistyneemmistä tekijämiehistä puhumattakaan. Verkossa käytetään euroa pelitilin valuuttana.


Full Tilt Poker

Full Tilt Poker on markkinoiden toiseksi suurin pokerihuone. Full Tilt tarjoaa pelaajille loistavan softan sekä runsaasti pelejä kaikilla tasoilla niin Texas hold’emissa, Omahassa kuin myös marginaalisemmissa pelimuodoissa. Saitilla pyörii myös aktiivisesti netin suurimmat käteispelit 200/400 ja 300/600 blindeilla, ja monet seuraavat omien pelien lomassa näitä villejä ja viihdyttäviä high stakes -mittelöitä.


Everest Poker

Everest Poker on pokerisaittien raskaampaa keskisarjaa, tasaisen varma ja luotettava suorittaja, joka on laadukkaalla perustyöllä puskenut tiensä kökkösaittien harmaasta massasta merkittäväksi vaikuttajaksi.


Party Poker

Party Poker on yksi suurimmista pokerihuoneista, joten siellä on paljon huonoja ja keskinkertaisia pelaajia kaikenkokoisissa peleissä. Leimallista saitille on jäyhät saksalaiset shortstack-donkit sekä rahansa mielellään häviävät ranskalaiset paistit. Tästä johtuen mm. Partyn sittaritarjonta on kuohkean pehmeää, samoin kuin pienet shortti-texupöydät. Toisaalta mukana leikissä on myös skandinaaveja sekä kanadalaisia pelimiehiä ja pseudo-kanadalaisia jenkkejä, jotka tarjoavat agentille rahan lisäksi haastetta.