Salainen poliisi

Ala agentiksi. Pelaa pokeria.

Päämaja

Sarjakuvamainen piirros mustaan pukuun pukeutuneesta miehestä, joka osoittaa kädellä pysähtymis- tai pääsykieltomerkkiä.

Olet saapunut Salaisen poliisin päämajaan. Etene valitsemallasi koulutuslinjalla. Pokeriopistossa koulutamme pojista miehiä: tarjoamme välttämättömät eväät uhkapeliin agenttikokelaille. Agenttiopistossa annamme tarvittavat tiedot salaisista aihepiireistä, joihin pokerinpelaajan on syytä perehtyä, kuten kaksoiskansalaisuus, sveitsiläinen pankkitili siellä vallitsevan tiukan pankkisalaisuuden vuoksi, ja pakolaukku. Miten pakeneva agentti saa valuuttaa? Tietenkin pelaamalla pokeria!


Offshore-yhtiöiden käyttö

Teema: Rahaliikenne

Suuri osa maailman yritystoiminnasta on järjestetty osin tai kokonaan offshore-yhtiöiden kautta. Tällöin yhtiö perustetaan niin sanottuun veroparatiisiin ja hoidetaan liiketoiminta tämän yhtiön kautta joko veroparatiisissa tai sen ulkopuolella.

Lue lisää…


Pokeritulojen verotus: ETA, muu maailma ja mafiapelit

Verohallinto on julkaissut ohjeen pokeritulojen verotuksesta 6.10.2008. Salainen poliisi kommentoi ohjeen keskeisiä kohtia. Verottaja jättää virheellisesti huomiotta mafia- ja kotipelit. Nämä tiedot ovat välttämättömiä kaikille, jotka edes harkitsevat pelejä ulkomailla, olivatpa kyseessä netti-, kasino- tai jonkinlaiset kotipelit. Esimerkiksi venäläisen mafian vieraaksi lennätettävien pelaajien tulee huomioida vastikkeettomien saantojensa verotus!

Lue lisää…