Salainen poliisi

Ala agentiksi. Pelaa pokeria.

Party Poker

Party Poker on yksi suurimmista pokerihuoneista, joten siellä on paljon huonoja ja keskinkertaisia pelaajia kaikenkokoisissa peleissä. Leimallista saitille on jäyhät saksalaiset shortstack-donkit sekä rahansa mielellään häviävät ranskalaiset paistit. Tästä johtuen mm. Partyn sittaritarjonta on kuohkean pehmeää, samoin kuin pienet shortti-texupöydät. Toisaalta mukana leikissä on myös skandinaaveja sekä kanadalaisia pelimiehiä ja pseudo-kanadalaisia jenkkejä, jotka tarjoavat agentille rahan lisäksi haastetta.

Party itse vaikeuttaa pelaajien elämää tömäkällä rake-politiikalla, mm. HU-sittareiden rake on reipas 10% kilpailijoiden 5% sijaan. Toisaalta Party repäisi vastikään isompien sittareiden raken kerralla alas kiinteään 10$:iin, mikä on industry standardiin verrattuna erittäin hyvä hinta. Yrityksenä lienee elvyttää isompien buy-inien sittarit, jotka ovat lähestulkoon kuolleet. Poliisi toivoo että jenkkibannia edeltäneet ajat, jolloin viina virtasi ja 500$ sekä 1000$ sittareita saattoi startata kymmenen minuutin välein, palaavat takaisin. Step-sittareiden pelaajien taso on äärimmäisen huono, ja step-systeemi antaa loistavan mahdollisuuden low- ja midstakes-pelaajille kokeilla 500$ sittaria.

Partyn käteispelivalikoima on melko standardi. Texas NL:ssä löytyy pelejä NL4-5000 tasoilla ja PLO:ssa PLO25–2000 tasoilla. Isompia Omaha-pöytiä ei ole liikaa, mutta texu-pöydissä valinnanvaraa riittää, myös fixed limit Texas -puolella, jossa pelejä pyörii aktiivisesti senttipöydistä ainakin 50/100 tasolle asti. Erikoista kyllä, pot-limit Omahassa ei löydy 6-max pöytiä kuin vasta PLO200-tasolta alkaen, Texasissa sentään NL25-tasolta alkaen. Bad Beat Jackpot-pöydät ovat hyvin suosittuja, ja monen mielestä vastustajien heikompi taso näissä pöydissä kompensoi helposti ylimääräisen jackpot-raken. Ja kerrankos se extreme biitti osuu omalle kohdalle.

Kaikki Party-brandin palvelut, urheiluvedonlyönnistä bingoon, toimivat saman pelitilin kautta. Klikkauksen päässä PartyCasino monenkirjavine slottihoukutuksineen on koitunut toistuvasti salaisen poliisin turmioksi. Save me somebody! Softa on mukiinmenevä vaikkakin rumannäköinen.

Party toimii Gibraltarilla, joten yleisen tulkinnan mukaan sen järjestämistä peleistä saadut voitot ovat Euroopan unionin kansalaisille verottomia. Sweet! Saitti tukee täysin kaikkia yleisiä apuohjelmia kuten Poker Officea ja Poker Trackeria.

Paljon rakea tuottaville pelaajille Party tarjoaa VIP-kohteluna Palladium Loungen eli ekslusiivisia bonuksia, liveturnausten sisäänostoja ja niin edelleen. VIP-aulassa on kaksi tasoa, perus ja eliitti. Perustasolle pääsyyn riittää 5000 pisteen kerääminen kuukaudessa. Esimerkiksi keväällä 2009 voimassa oli kampanja, jossa vuoden alusta vappuun mennessä 300000 pistettä keränneet saivat WSOP-pääturnauspaketin luksusversiona.