Salainen poliisi

Ala agentiksi. Pelaa pokeria.

Betfair Poker

Betfair Poker on pirteä ja kasvuhakuinen pokerihuone, joka toimii ison vedonlyöntipörssin yhteydessä. Pienehkön itsenäisen vedonlyöntisaitin yhteys pokerihuoneeseen on useaan kertaan todettu poliisiakatemian tutkimuksissa poikkeuksellisen hedelmälliseksi toimintakentäksi kassaa kartuttavalle agentille, eikä Betfair tee tästä ns. Hewittin säännöstä poikkeusta. Vedonlyöjien isosta poolista valuu paisteja pokeripuolelle hassaamaan rahansa agentin taskuun, mutta saitin pienuus pitää loitolla 15-tablettavat conehead-TAGit "pelimiehet". Saitin houkuttelevuutta lisäävät hyvät promot ja yksinoikeudella järjestettävät WSOPE-satelliitit.

Betfair Pokerin pienehkö pelaajamäärä tarkoittaa, että erikokoisia pelejä pyörii laajalla skaalalla, mutta pöydänvalintaa pääsee harjoittamaan vain Texas NL10-NL500 shorttipöydissä. Nämä pelit ovatkin mukavan vilkkaita ja mehukkaita. Texas NL full ring, limiitti-texas ja Pot Limit Omaha -pelejä on tarjolla eri tasoilla mikroista high stakes-mittelöihin, mutta täytyy pelata niissä pöydissä mitä on tarjolla. PLO-pelien tasoa on kiitetty poliisipiireissä laajasti. High Stakes -elementti on Betfairilla yllättävän vahva, joskus saitilla pääsee seuraamaan tiukkaa THNL 250/500 -mittelöä kun Full Tiltin vastaavat pöydät kumisevat tyhjyyttään.

Yhden pöydän sittareita pyörii kohtuullisesti ja pelin taso on mukavan luokatonta, mutta Multi Table -turnaukset kärsivät veren vähyydestä. Turnausvalikoima painottuu vahvasti low stakes -puolelle ja fieldit ovat niissäkin verrattain pieniä, puhumattakaan korkeampien buy-inien turneista. Sunnuntain 100k$ guaranteed -turnaus on turnauskalenterin valopilkku.