Salainen poliisi

Ala agentiksi. Pelaa pokeria.

iPoker Network: VC Poker ja Paddy Power Poker

iPoker on eräs nopeimmin kasvavista pokeriverkoista. Se on melko vastikään noussut keskitason harmaasta massasta kolmanneksi suurimmaksi pelipaikaksi heti PokerStarsin ja FullTiltin jälkeen, ja uusien pelaajien virta on tuonut verkkoon verevyyttä sekä tekemisen meininkiä. iPokerin parasta antia ovat ranskalaiset ja italialaiset totaalitunarit, joilta irtoaa päivästä toiseen fyffeä agentin kassan vahvistukseksi. Alempien limiittien PLO-pöydät ovat pehmeitä ja NL texas heads up -sittarit helppoa kauraa kaksinkamppailun jalossa taidossa harjaantuneelle agentille. Kuiviakin pelejä ja kovia pelimiehiä verkosta löytyy, joten pelin valintaan ja helppoa rahaa haistavaan klyyvariin on syytä panostaa.

iPokerin käteispelivalikoima on melko tavanomainen: Texas- ja Omaha-pelejä löytyy pienimmistä senttipöydistä aina high stakes mittelöihin asti. Shortti-texupöydissä on mistä valita sekä FL että NL-puolella. Shorttipöydät voivat pulskasti full ring -pelien kärsiessä pienimunaisista nutpeddlaajista.

Turnaustarjonta iPokerilla on varsin hyvää, turnausten osallistujamäärät suuria ja palkintopotit sen mukaisia. Turnausstruktuurit on vastikään muokattu täysin uusiksi: turbostruktuurin sijaan tarjolla on loivasti nousevat blindit ja reilunkokoiset antet!! Jos pelin taso oli todella syvältä vanhoissa turboturnauksissakin, uudessa ympäristössä osaavan pelaajan edge räjähtää stellaarisiin mittoihin!

iPokerin softa on perustoimiva (poislukien kömpelö muistiinpanotoiminto) ja miniview-pöydät mahdollistavat tehokkaan multitablaamisen. Apuohjelmat (PokerTracker ja PokerOffice) toimivat verkossa. Paddy Power Poker ja VC Poker ovat niittäneet mainetta ripeällä ja ystävällisellä asiakaspalvelulla. Molemmat firmat ovat vedonlyönti- sekä pelialan vakiintuneita ja luotettuja toimijoita.

Suurin osa iPokerin skineistä ei ole ETA-saitteja, joissa saaduista voitoista ei tarvitse maksaa veroa, mutta ainakin VC Poker kuuluu varmuudella ETA-saitteihin. Sekä firman kotipaikka että pokerilisenssi on Gibraltarissa, ja verottajan tuore ohje varmistaa, että "Gibraltar kuuluu Euroopan talousalueeseen." Jos pelaat tällä hetkellä toisella iPokerin saitilla, harkitse vaihtamista VC Pokeriin.