Salainen poliisi

Ala agentiksi. Pelaa pokeria.

IPN/Boss Network: PokerHeaven

Boss eli nyttemmin nimensä International Poker Networkiksi (IPN) muuttanut pokeriverkko on tullut kuuluisaksi Välimeren maista tulevista tulisieluisista pelaajistaan. Villeimmät karvakäsien kurmotusjuhlat ovat enää muisto salaisen poliisin irstaissa päiväunissa, ja verkon pelit ovat tiukentuneet mm. turkkilaisbannin sekä IPN- ja B2B -verkkojen yhteistyön johdosta. Boss tarjoaa silti edelleen verrattain iisit pelit perusopintojakin suorittaville agenttikokelaille, edistyneemmistä tekijämiehistä puhumattakaan. Verkossa käytetään euroa pelitilin valuuttana.

Bossilta löytyy texas hold’em pelejä NL10-tasosta alkaen aina high stakes -pöytiin asti. Erityisesti shorttipöydät (5-max) ovat hedelmällistä metsästysmaastoa. Myös Omahaa pelataan fixed limit ja pot limit -muodoissa. Multi table -turnaustarjonta on keskitasoa heikompaa, mutta PokerHeaven ja RedBet järjestävät satelliittiturnauksia suomalaisiinkin liveturnauksiin. Yhden pöydän sit’n‘go-pelien ja erityisesti yhtä pelaajaa vastaan käytävien heads up -turnausten pelaajilla on monesti hämmästyttävän kehnot pelitaidot, ja reippaalla agentilla on mahdollisuus saada näistä peleistä mukava boosti bankrolliinsa.

PokerHeavenin englantilaiset pitäjät käyvät toisinaan Suomessakin pokeritapahtumissa ja ovat tulleet tutuiksi luotettavina sekä joviaaleina miehinä. PokerHeaven ilmoittaa olevansa ETA-saitti, joten yleisen tulkinnan mukaan sen järjestämistä peleistä saadut voitot ovat Euroopan unionin kansalaisille verottomia.

RedBetin etuna on se, että samoilla tunnuksilla ja softalla pääsee pelaamaan myös Entraction-verkossa, joka tunnetaan vanhastaan B2B-nimellä. Rapeankuivista skandinaavimittelöistä pitäville B2B on nannaa.

Apuohjelmista PokerTracker toimii nykyään Bossin verkossa. HUDina toimii Gamestat+ (PAHud ei toimi).